Om Bloggen

En blogg om aktuella händelser i Eslöv och närområdet där jag är nyfiken och intresserad i frågan eller om annat som jag tycker är intressant att skriva om.

Efter mycket funderande kring det här med blogg så startade jag upp denna blogg den 12 mars 2009. Det kändes som det var dags att hitta ett forum där man kan få tycka lite friare utan att bli refuserad och efteråt frustrerad.

Sen kan man ju undra.. vem i hela världen sitter o läser sådana här bloggar, och i så fall just min – och av vilket intresse? Men det verkar som det finns ett intresse. Det beror så klart också på vad man skriver om och varför.

Min tanke är att det som skrivs här är min egen verklighet av vad som kan hända i en kommun som Eslöv, de ansvarsområden som jag är verksam i och givetvis annat som JAG vill skriva om för det är ju MIN blogg. Här ges inga löften om dagliga inlägg eller med viss periodicitet, utan det sker när klådan i fingrarna blir för stor som något dyker upp här. Så.. välkommen att läsa, och även att kommentera!

Sedan 2016 har jag gått över till Facebook och bloggen är därmed mer eller mindre tyst.

Kommentarer som för inläggen framåt och som är av allmänintresse eller som inte är av karaktären personangrepp läggs ut. Bloggen är dock inte menad till att föra långa debatter på. Såväl bloggen, som kommentarerna ägs av mig, och framför allt kommentarer av okända eller anonyma kan inte alltid räkna med att bli godkända och utlagda. Jag tar mig själv också friheten att sätta streck i debatten.
%d bloggare gillar detta: