Låt inte tågen susa förbi

13 10 2011

Med anledning av Mats Perssons (Fp) uttalande om fortsatt indragna tågstopp i Eslöv vill jag be Mats och Skånetrafiken – Låt inte Eslövs- och Höörsborna tvingas stå kvar på perrongen o se Öresundstågen susa förbi, bara för att ni ska låta kamraterna i Kristianstad komma före de bilburna på E22an till Malmö. Vi i Eslöv o Höör vill också slippa ta bilen och ha möjlighet att pendla i hela Skåne och till Danmark med vettiga förutsättningar!


Åtgärder

Information

2 responses

13 10 2011
Lars G

Jag håller med dig om att de styrande inte riktigt förstått att även Eslövs-bon vill undvika att ta bilen till jobbet. Vad är det som gör att de långväga resenärerna är mer betydelsefulla än de med lite kortare väg till jobbet?
Problemet är snarare att utbyggnaden av järnväg/spårväg tar alldeles för lång tid innan det genomförs.
Kan tänka mig att tågen går förbi Eslöv OM det finns ett gott alternativ i form av snabbspårvagnar/busslinjer även till Eslöv via t.ex Örtofta och Gårdstånga och neråt Lund …

13 10 2011
Håkan Larsson

Bra kommentar. Du och alla andra är hjärtligt välkomna till Medborgarhuset måndagen den 21 november kl 1900. Då har Miljöpartiet i Eslöv ett offentligt möte om regiontrafiken! Jag hoppas vi kan åstadkomma något tillsammans!
%d bloggare gillar detta: