Beslut om en ny Norrevångshall o mer

5 07 2010

Ikväll beslutade ett extra fullmäktige i den anda jag tidigare beskrivit avseende såväl publik hall på Norrevång, Idrottshall på Ekenäs samt att uppdra åt EIFAB att försök bygga en bowlingshall vid Karlsrobadet. Rivningen av den nedbrunna Norrevångshallen har redan inletts och ska vara avklarad till skolstarten i mitten av augusti. Baracker och tält ersätter fram tills det nya står klart.

Om ca två år, om allt klaffar och projektering, upphandling och byggnation går bra kan en ny hall på Norrevång stå klar. Dessutom finns då också en nydrottshall på Ekenäs. Kanske redan om 1 1/2 år kan vi ha en ny bowlinghall med 10 banor vid badet.

Beslutet i Fullmäktige var enigt förutom en Sverigedemokrat som försökte uppvigla rasismen och skylla branden på invandringen, ett normalt och traditionellt stolpskott från SD. Han yrkade på att innan vi löst vem som satte eld på Norrevång skulle det inte göras någonting, något som kan ta åratal eller kanske aldrig klaras upp. Det är en traditionell ”vi vill inte utveckla”-anda som återspeglas. Dessutom förstår de inte då vad skolan, ungdomarna, idrotten och eslövsborna vill.

SKD

Annonser

Åtgärder

Information
%d bloggare gillar detta: