Glad Midsommar!

18 06 2009

Så har året nått fram till midsommar igen. Borden ska dukas, sillen ska ätas och snapsen ska drickas. Eller…?
Jag har nyligen avslutat en långvarig tradition med midsommarfirande tillsammans med ett trevligt grann och husvagnsgäng, oftast i Simrishamn. Men åren går, ungarna växer och man blir faktiskt själv äldre (tänk). Det har varit en massa fantastiskt roliga och trevliga år med många traditioner, många minnen och väldigt mycket regn.

Midsommar har sista åren också varit traditionsrikt på andra sätt. Det är vid denna tiden det pratas som mest om sommartorget och parkskötsel i Eslöv. Det kommer det säkert att göras i år också, för nu är ”sandstranden” på plats liksom palmerna. Det är en kul, enkel och billig grej som inbjuder till diskussion om framtiden för torget. Mer seriöst än så ska man inte se det.

I år blir det midsommarfirande hemmavid med närmaste släkten. Med lite tur kan man avnjuta maten på balkongen utan allt för mycket droppande ovanifrån.

Med detta inlägg vill jag hälsa mina trogna bloggläsare en trevlig midsommar och en härlig sommar även om inte bloggandet tar semester. Vi kanske bland palmerna i sanden på torget över en diskussion om centrums framtid eller annat som kan röra Eslöv.

Annonser

Åtgärder

Information
%d bloggare gillar detta: