Vart blev affischpelarna av?

14 03 2009

Idag passerade temperaturen 10 grader, och solen lyste. Härligt!

Var en sväng om centrum och torget, vilket jag gärna gör om lördagarna. Det var ganska många eslövbor i farten idag, och faktiskt hyfsat städat ute, vilket det tyvärr ofta inte är en lördagsförmiddag. Allt för ofta blåser det omkring tomma matomslag, servetter, och glaskross från fredagens nöjesrunda.

Däremot kunde jag inte undgå att se alla de förfulande affischer och annonser som bl.a. restauranger och nattklubbar tror sig ha rätt att klistra på baksidan av vägmärken och soptunnor eller sätta på träden. MoS-nämnden har allt för ofta bett tjänstemännen att ta dialogen med de som sätter upp lapparna. Dom har också en direkt uppmaning att polisanmäla numera, för det kostar faktiskt mycket att hela tiden städa och skrapa klister vilket inte skattebetalarna ska behöva betala.

Jag undrar också var de sedan flera år utlovade reklampelarna för nöjesannonser och föreingsinfomation  blev av? Ibland känns det underligt att ha en tydlig önskan om lösningar från politiken, sedan få information om att det är på gång för att sluta med att undra vart det blev av?

Annonser

Åtgärder

Information
%d bloggare gillar detta: